ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΟΜΕΘ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/10/2020

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι
Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί με προηγούμενη επιστολή οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 και ώρα από 10.00πμ έως και 3.00μμ.
Οι υποψήφιοι για το ΔΣ είναι οι παρακάτω:
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΣΑΜΠΑΛΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΛΑΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΛΕΙΟΥΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΚΟΥΡΣΟΥΜΗ ΡΟΔΟΠΗ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ
ΣΑΪΤΗ ΜΑΡΙΑ
ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τα μέλη του ΔΣ είναι επτά και μπορείτε να βάλετε από 1 έως 7 σταυρούς.
Οι υποψήφιοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή είναι:
ΑΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΖΑΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΚΟΥΪΚΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΣ
Η επιτροπή είναι τριμελής και μπορείτε να βάλετε από 1 έως και 3 σταυρούς.
Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όλα τα μέλη της Εταιρείας που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις. Υπάρχει η δυνατότητα για όσα μέλη δεν μπορούν να παραστούν στην εκλογική διαδικασία, να ψηφίσουν στα γραφεία των Συλλόγων που ανήκουν, από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. Στις γραμματείες των Συλλόγων θα υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για τη συγκεκριμένη διαδικασία.
Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου να ψηφίσετε στους συλλόγους είναι να έχετε μαζί σας την επαγγελματική σας σφραγίδα με την οποία θα σφραγίσετε τον εξωτερικό φάκελλο, ώστε να ταυτοποιείται αυτός που ψηφίζει.
Οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα μπορεί να τακτοποιηθεί στα γραφεία του κάθε Συλλόγου και θα λάβετε ταχυδρομικά την απόδειξη μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας.
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στην Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία. Επίσης θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή και την στηριξή σας σε όλες τις δραστηριότητες της Εταιρείας.
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος         Γιάννης Αετόπουλος
Η Γραμματέας     Κασάμπαλη Μαρία
Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.