ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι
 
Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, σας ευχόμαστε καλό Φθινόπωρο με υγεία και δύναμη. Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά, εν μέσω της πρωτοφανούς επιδημίας του κορωνοϊού. Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί η Στοματολογική Εταιρεία Θεσσαλίας ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, για την προστασία της δημόσιας υγείας, ανέστειλε όλες τις δραστηριότητές της, και μεταξύ αυτών και την διενέργεια εκλογών.
Ύστερα από συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίσθηκε οι εκλογές να διεξαχθούν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 στα γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, εφόσον οι συνθήκες σχετικά με την πανδημία το επιτρέψουν. Επίσης με σκοπό να μην υπάρξει θέμα απαρτίας, συγκαλείται εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 3 Οκτωβρίου 2020, στα γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, αλλά θα πραγματοποιηθεί οριστικά την ημέρα των εκλογών 10 Οκτωβρίου 2020. Η συνέλευση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 10.00 πμ και θα ακολουθήσει η ψηφοφορία που θα διαρκέσει μέχρι τις 3.00μμ.
Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι για το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται να το δηλώσουν έως το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 στον Πρόεδρο ή στην Γραμματέα του ΔΣ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της Εταιρείας που είναι ταμειακώς εντάξει. Επίσης θα υπάρξει δυνατότητα επιστολικής ψήφου για συναδέλφους εκτός Λάρισας, αλλά και για συναδέλφους από την πόλη της Λάρισας που δεν μπορούν να παρευρεθούν την ημέρα της ψηφοφορίας.
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στην Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία. Επίσης θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή και την στήριξή σας σε όλες τις δραστηριότητες της Εταιρείας.
Μετά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου, με νέα επιστολή, θα ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας.
 
 
 
Για το ΔΣ
 
Ο Πρόεδρος Γιάννης Αετόπουλος
Η Γραμματέας Μαρία Κασάμπαλη
Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.