26η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος

Η οργανωτική επιτροπή σας ενημερώνει ότι στις 26, 27 και 28 Μαΐου 2017 διοργανώνεται η 26η Πανθεσσαλική Οδοντοστοματολογική Σύνοδος στη Λάρισα στο κτίριο Βιόπολις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ειδικότερα στο αμφιθέατρο Ιπποκράτης.

Η Σύνοδος συνδιοργανώνεται από τους τέσσερις Θεσσαλικούς Οδοντιατρικούς Συλλόγους και τη Στοματολογική Εταιρεία Θεσσαλίας κάθε χρόνο και με υπεύθυνο τον Οδοντιατρικό Σύλλογο του εκάστοτε νομού. Στη φετινή Σύνοδο μετέχει ως συνδιοργανωτής και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαστηριούχων Οδοντοτεχνιτών.

Έχει σκοπό την επιμόρφωση των οδοντιάτρων και των οδοντοτεχνιτών του διαμερίσματος, καθώς και άλλων περιοχών και πλαισιώνεται από εμπόρους οδοντιατρικών υλικών καθώς και συναφών επαγγελματιών.

Η επιτυχία των μέχρι τώρα διοργανώσεων, μας δημιουργεί αισιοδοξία για την συμμετοχή ικανού αριθμού συναδέλφων, με στόχο την επιστημονική και όχι μόνον, ενημέρωση.

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου θα λειτουργήσει εμπορική έκθεση στο χώρο διεξαγωγής, θα εκδοθούν έντυπα όπως πρόγραμμα, αφίσες, φυλλάδια και θα διανεμηθούν στους συνέδρους κονκάρδα, φάκελος, μπλοκ, στυλό, που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την προβολή ειδών ή εταιρειών. Το πρόγραμμα, πλούσιο σε θεματολογία με εκλεκτούς ομιλητές, θα μοιραστεί σε 1200 περίπου συναδέλφους της Κεντρικής Ελλάδας.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης καλούμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες να συμμετάσχουν για την προβολή τους, αναλαμβάνοντας την οικονομική επιβάρυνση ενός ή περισσοτέρων υπηρεσιών διαθέσιμων προς χορηγία, καθώς και για τη συμμετοχή τους στην εμπορική έκθεση.

Περισσότερα εδώ

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.