5ο Συνέδριο ΣΤΟΜΕΘ – Ελεύθερες Ανακοινώσεις

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Η Στοματολογική Εταιρεία Θεσσαλίας διοργανώνει στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2018 το 5ο Συνέδριο της, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στο ξενοδοχείο ‘Divani Palace’.

Παρά τη δύσκολη οικονομική περίοδο, όλες οι προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας στρέφονται στην διοργάνωση ποιοτικών επιστημονικών εκδηλώσεων που προάγουν την επιστήμη και την επιμόρφωση, με το μικρότερο δυνατό κόστος για τους συμμετέχοντες.

Στο κατευθυνόμενο πρόγραμμα του 5ου Συνεδρίου της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας προγραμματίζονται στρογγυλά τραπέζια και εισηγήσεις που καλύπτουν όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Οδοντιατρικής όπως και πρακτικά σεμινάρια.

Επίσης προβλέπεται επαρκής χρόνος για ελεύθερες ανακοινώσεις. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να παρουσιάσετε κάποια εργασία παρακαλείσθε μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2017 να αποστείλετε τον τίτλο της εργασίας, περίληψη της εργασίας (μέχρι 200 λέξεις), τα ονόματα των συγγραφέων (το όνομα του ομιλητή υπογραμμισμένο) και το ίδρυμα από το οποίο προέρχεται η εργασία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση apostso@otenet.gr και stometh@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και περιμένουμε την ανταπόκρισή σας για την επιτυχή διοργάνωση του Συνεδρίου.

 

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                              Η Γραμματέας
Γιάννης Αετόπουλος                 Έφη Καζάνα

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.